WELCOME..... IF YOU LIKE MY POST, PLEASE FOLLOW THIS BLOG THANKS FOR COMING

Kamis, 11 April 2013

[Update] Inspiration rom for Galaxy Ace Plus

Assalamualaikum Wr. Wb.



Inspiration_Rom_V10_Final
 
Sempat melihat kembali mengenai Rom ini dan akhirnya telah update ke v10 yang dulunya masih v9. Rasakanlah pengalaman yang luar biasa yang tidak pernah ada dalam sejarah penggunaan Samsung Galaxy Ace Plus-mu. Supercharged dengan kombinasi yang hebat dari musik, tampilan, kinerja dan Tweaks...

Features of V10 :
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • Based on Stock Rom(Gingerbread 2.3.6)
  • Pre-Rooted with BusyBox, Chainfire's Superuser & Chainfire's SU Binary for Better Rooting Experience
  • Blackburner's Non-OC Kernel for Stability & Performance
  • Deodexed so that you can get ICS / JB Experience
  • Sound Enhancement with Beats Audio, XLOUD & MegaBassBeats for Ultimate Music Experience
  • Bravia Engine 2 for Improving Photo Quality
  • Init.d Support, Init.d Tweaks, Build.prop Tweaks for Improving Performance of Phone
  • CronMod A2SD++
  • Adobe Flash Player 11.1 for Improved Flash Experience
  • Improved Audio Quality for Crisp Sound Quality
  • ZRam Compression, Adrenaline Boost Script to Freeup More RAM
  • Kernel Tweaks for Better Kernel Performance
  • Custom Boot Animation for Increasing Awesomeness of Rom
  • DroidWall Firewall for Saving Your Data Plan by Blocking Apps from Accessing Internet
  • CRT-OFF Animation for making Lock Screen Fancy
  • JB Style Date & Time, 14-Toggle Mod Status Bar, Carrier Logo at StatusBar Bottom to Keep You in touch with ICS/JB
  • Transparent Notification & Pulldown Background, Transparent HomeScreen Status Bar
  • Blue Colored - Toggle Icons, Status Bar Icons, LockScreen Clock, Status Bar Clock for Even more ICS/JB Experience
  • New Black & Blue Themed User Interface
  • Swipe to Remove Notifications
  • Seeder App for Generating more Entropy
  • Added New HD Wallpapers, New Toast Notification Background
  • Circle Battery Percentage to Keep You Updated with Battery Status
  • Settings & RecentApps Shortcut on Status Bar for Reducing Your Efforts
  • Holo launcher & Holo Locker for More ICS/JB Experience
  • ICS/JB Themed Dialer, Alike Recent Apps, Icons, ProgressBar, Transitions, Sliders, Keyboard
  • ICS Style Settings so that the Settings Look more Organised
  • SuperCharger Script - So that you never go Out Of Memory and Low Memory
  • Zipaligned Apks', Defragged System, Improved Multi-Tasking for Snappier Performance & Faster Startup
  • Increased SDcard R/W Speed, Network Stability & Speed Tweaks, Scrolling Tweaks, to Save your Time
  • Camera Quality Tweaks & Increased JPG quality to 100% using Build.prop
  • Sqlite Tweaks for Improved Database I/O Performance
  • Improved Touch Responsiveness for more Snappier Performance
  • Battery Saving Tweaks for Extended Battery Life
  • GPS Configuration Tweaks (India) so that you can Search Yourself Faster
  • All the System Apps Updated to Latest Version so that the Rom can stay Healthy
  • AdAway AdBlocker (V2.1) so that Annoying Ads can be Kept Away
  • Thinkfree Office Pre-Installed to bring Office at your Palm
  • Play Store Updated to V3.10.14
  • Maps Updated to V6.14.3
  • Voice Search Updated to V2.1.4
  • Youtube App with Download Option
  • Some More Theming Stuff & Performance Tweaks

No Bugs Yet
 
How to install :
  1. Download Inspiration_Rom_V10.zip
  2. Copy dan simpan di external_sd-mu
  3. Masuk ke mode CWM
  4. Lakukan Wipe Data / Factory Reset, dan juga Clear Cache
  5. Masuk ke advance => Wipe Dalvik Cache, lalu yes
  6. Pilih install zip from sdcard > choose zip from sdcard
  7. Setelah memilih Inspiration_Rom_V9.zip, pilih Yes untuk install
  8. Tunggu flashing sampe complete
  9. That's it Now Reboot and Enjoy
Download Here : INSPIRATION_ROM_V10_FINAL
Yang V9 (old version) : INSPIRATION ROM V9 
 
Screenshots Here :


 
Beberapa fitur jika ingin menambahkannya :
(Flash file Zip ini di CWM sesuai kebutuhan saja)
  Silahkan berkomentar untuk memberi kesan atau pertanyaan.... :)
 

14 komentar:

  1. maaf nich bos nanya. klo di cyanogen mod wipe data+ clear dalvik kok 2 x. klo inspiration cuma 1x. beda nya apa bos?
    http://aceloverz.blogspot.com/2013/01/rom-cyanogenmod-101-sudah-stabil.html

    BalasHapus
    Balasan
    1. yaaa bgitulah prosedur yg diberikan para developers nya... klo kita tdk lakukan, kmungkinan hh bs bootlop/eror.... ada alasannya tpi cmn developers yg tau =="

      Hapus
  2. debuging perlu d centang gak gan?
    hh ane kok ga mau nyala knp ya. layar putih trus mati lg

    BalasHapus
  3. gan itu fitur yg di atas yg 6 lock screen yg itu ane kan pake peters bisa ga gan di instal ??

    BalasHapus
  4. oiyah gan sama kalo mau ganti rom musti di flash dulu apa langsung aja gapapa ??

    BalasHapus
    Balasan
    1. ngga papa gan, tpi ane saranin buat backup rom dulu yah via cwm

      Hapus
  5. kan suruh masuk ke advance, advance itu dimana ya tempatnya?

    BalasHapus
    Balasan
    1. ada sekitaran paling bawahlah gan
      http://lh4.ggpht.com/-18W_3NXucbk/US-6EbsfJPI/AAAAAAAABDY/LkRTK7U3_YU/s1600/Cara%2520instal%2520clockworkmod%2520%2528CWM%2529%2520Xperia%2520Series%25202011.png

      Hapus
  6. gan yg rom v9 perlu di downlod juga ya.. lw mau ke v10
    ataw gax usah lagi gan..
    aneh mau ganti rom nh.. mau nyoba v10

    BalasHapus
    Balasan
    1. ngga usah gan, langsung aja ke v10

      Hapus
    2. gan ada bugnya nggak???????????

      Hapus
    3. di atas ngga ada tertulis brarti No Bug

      Hapus

Read This!

maaf, jika terjadi masalah mengenai Smartphone anda, kami tidak bertanggung jawab atas apa yang telah terjadi. kami hanya menyebarluaskan dan mengartikan apa yang telah dibuat oleh para developers. kami juga hanya bisa membantu masalah yang anda alami melalui berkomentar.
SO, DO WITH YOUR OWN RISK
____________________________________________
Saat ini, ane lgi masih mencari rom-rom yang bagus buat gan smua. tapi, kalo agan punya request untuk rom yang lagi agan cari, tolong beritahu ane. Insya Allah, ane akan memposting rom yang sedang agan cari.
Terima Kasih ^^

Thanks for

Thanks for
CYANOGENMOD TEAM

Pengguna LINE Messenger

bisa di add gan:
- ID: Reyhan_06
- ID: singgihsh
- ID: e.d.s.t_8-9-98
- ID: evy_cute
- ID
: rispanlalu
- ID: mas_bud

sumber: Disini

Special Thanks to :

Special Thanks to :
XDA DEVELOPERS